Naša Senica: Mestský časopis, ktorý vychádza už desaťročia


Mestský časopis Naša Senica patrí medzi najdôležitejšie informačné médiá v meste Senica. Tento mesačník vychádza pravidelne už niekoľko desaťročí a prináša obyvateľom aktuálne správy z diania v meste.

Pestrý obsah pre každého čitateľa

Redakcia časopisu Naša Senica dbá na rozmanitosť tém. V každom vydaní nájdu čitatelia informácie o rozhodnutiach mestského zastupiteľstva, kultúrnych podujatiach či športových úspechoch. Nechýbajú ani reportáže zo škôl, rozhovory so zaujímavými osobnosťami mesta či historické okienka.

Dostupnosť pre všetkých obyvateľov

Mesačník distribuuje mesto do všetkých domácností zadarmo. Obyvatelia tak majú pravidelný prístup k dôležitým informáciám o dianí v ich meste. Časopis zároveň nájdu čitatelia aj v digitálnej podobe na oficiálnej webovej stránke mesta Senica.

Profesionálne spracovanie a obsah

Za tvorbou časopisu Naša Senica stojí redakčný tím. Články prinášajú informácie, ktoré dopĺňajú kvalitné fotografie. Grafické spracovanie časopisu prešlo modernizáciou a spĺňa súčasné štandardy.

Priestor pre občiansku participáciu

Časopis aktívne zapája do tvorby obsahu aj samotných obyvateľov. Pravidelne uverejňuje ich názory, postrehy či spomienky. Vytvára tak priestor pre skutočný dialóg medzi vedením mesta a jeho obyvateľmi.

Tradičný informačný mesačník

Mesačník Naša Senica predstavuje dôležitý komunikačný kanál medzi mestom a jeho obyvateľmi. Vďaka pravidelnej periodicite, kvalitným informáciám a dostupnosti pre všetkých si udržiava stabilnú čitateľskú základňu. Pre obyvateľov Senice zostáva spoľahlivým zdrojom informácií o dianí v ich meste.


Pridaj komentár