Vážna dopravná nehoda na Záhorí: Polícia vyzýva vodičov na obozretnosť

Dopravné nehody auto ilustračne zdroj: Polícia SR.

Dnes došlo k tragickej udalosti na ceste I/51 medzi obcami Radošovce a Popudinské Močidľany. Pri čelnej zrážke osobného automobilu s kamiónom utrpeli zúčastnené osoby zranenia. Vzhľadom na závažnosť situácie je príslušný úsek cesty momentálne neprejazdný.

Polícia dôrazne žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby rešpektovali pokyny príslušníkov Policajného zboru, ktorí momentálne vykonávajú potrebné úkony na mieste nehody. Vodičom odporúčame, aby sa danému úseku cesty včas vyhli a zvolili alternatívnu trasu.

Príčiny a okolnosti, za ktorých k tejto tragickej udalosti došlo, sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave poskytne detailnejšie informácie o priebehu nehody a zdravotnom stave zranených osôb v najbližších hodinách, hneď ako to bude možné.

Apelujeme na všetkých vodičov, aby jazdili mimoriadne opatrne, s plným sústredením a rešpektovali pravidlá cestnej premávky. Len zodpovedným prístupom môžeme predísť podobným tragédiám na našich cestách,” vyzýva polícia.


Pridaj komentár