Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

Magická noc na zámku

19 októbra @ 15:00 - 22:30

Holíčsky zámok sa 19. októbra 2024 premení na miesto plné tajomstiev a zábavy. Tento historický klenot na adrese Zámocká 2, Holíč, ponúkne návštevníkom jedinečný zážitok počas podujatia “Magická noc na zámku”. Pripravte sa na bohatý program, ktorý poteší malých aj veľkých.

Strašidelná cesta podzemím

Od 15:00 do 19:00 sa môžete vydať na strašidelnú cestu zámockými podzemnými chodbami. Tento prechod je obohatený o moderné svetelné a hudobné efekty, ktoré vás prenesú do sveta duchov a strašidiel. Vstup je povolený pre deti od 6 rokov, takže aj tí najmenší sa môžu tešiť na dobrodružstvo.

Snehulienka trocha inak a ďalšie atrakcie

V rovnakom čase sa v koniarni odohrá interaktívne divadlo “Snehulienka trocha inak”. Tento kreatívny zážitok je určený pre deti od 6 rokov a sľubuje zábavu pre celú rodinu. V tabačiarni sa uskutoční strašidelný karneval s CVČ a DJ Mrazíkom, kde si deti môžu užiť tanec a zábavu. Pre milovníkov ilúzií je pripravený “Svet ilúzií” v ľavom depozite, zatiaľ čo pravý depozit ponúkne halloweenske virtuálne omaľovánky a tvorivé dielničky.

Večer plný svetiel a hudby

Po západe slnka sa program presunie na vonkajšie priestory. O 19:20 začne fascinujúca laser show, po ktorej bude nasledovať lampiónový sprievod s mažoretkami. Večer vyvrcholí halloweenskou zábavou od 20:00 do 22:30, kde si môžete zatancovať v maskách alebo bez nich. Pre odvážnych je pripravená hororová cesta podzemím, ktorá bude otvorená od 20:00 do 22:00 a je odporúčaná pre návštevníkov od 13 rokov.

Vstupné a praktické informácie

Vstupenky na podujatie sú dostupné v predpredaji za 8 € pre dospelých (15+ rokov) a 5 € pre deti od 6 do 15 rokov. Na mieste sa ceny zvýšia na 10 € pre dospelých a 7 € pre deti. Deti do 6 rokov majú vstup zdarma, s výnimkou niektorých atrakcií. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť magickú noc na Holíčskom zámku, kde sa história stretáva s modernou zábavou.

Magická noc na zámku, Holíč
Magická noc na zámku, Holíč

Podrobnosti

Dátum:
19 októbra
Čas:
15:00 - 22:30
Udalosť Kategórie:
, , ,
Udalosť Značky:
, ,

Organizátor

Mesto Holíč
Phone
034 321 0511
Email
sekretariat@holic.sk
View Organizátor Website

Miesto udalosti

Holíčsky zámok
Zámocká 391/2
Holíč, 908 51 Slovenská republika
+ Google Map
View Miesto udalosti Website