Na Záhorí je čiastočná uzávierka cesty pre jej rekonštrukciu

ilustračné zdroj foto: BSK

Od štvrtka 3.10. 2024 je obmedzená premávka na ceste III/1100 medzi obcami Veľké Leváre a Závod v okrese Malacky. Informovala o tom hovorkyňa Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Lucia Forman.

Dôvodom jčiastočnej uzávierky e oprava tohto extravilánového úseku, ktorý ide od železničného priecestia Veľké Leváre cez most nad diaľnicou a smeruje k obci Závod.

Rekonštrukcia pozostáva z výmeny nevyhovujúcej obrusnej vrstvy vozovky. Realizovať ju bude župná Správa ciest BSK. “Na základe pravidelne vykonávaných prehliadok ciest, bol na tomto úseku kategorizovaný stavebnotechnický stav, ktorý si vyžaduje údržbovú opravu. Ide o veľkoplošnú výpravku vozovky formou odfrézovania pôvodnej časti vozovky a následne pokládky novej vrstvy vozovky. Rekonštrukciou sa dosiahnu požadované parametre vozovky pre bezpečnú a plynulú jazdu,” dopĺňa hovorkyňa kraja.

Canon Inc

Práce na oprave vozovky budú realizované v čiastočnej uzávierke so striedavo riadenou premávkou a dokončené by mali byť podľa Bratislavskej župy do 31. 10. 2024.

https://www.nazahori.sk/bsk-zupa-opravuje-poskodenu-cestu-po-zaplavach-na-zahori

Pridaj komentár