Tunel Sitina čaká jesenný servis: Čo to znamená pre vodičov?

Tunel Sitina zdroj: NDS

Bratislavský tunel Sitina sa počas najbližších dvoch víkendov stane miestom intenzívneho jesenného servisu.

Nočné práce v tuneli Sitina

Práce budú prebiehať výlučne v nočných hodinách, aby sa minimalizoval dopad na dennú premávku. Národná diaľničná spoločnosť (NDS) informovala, že údržba sa bude konať z piatka na sobotu a zo soboty na nedeľu, vždy od 22.00 h do 10.00 h. Počas týchto hodín bude doprava presmerovaná na mestské komunikácie, čo môže spôsobiť mierne zdržania.

Tunel Sitina – detaily údržby a termíny

Jesenný servis tunela Sitina zahŕňa širokú škálu údržbových prác. Medzi hlavné úlohy patrí čistenie ostenia, chodníkov, vozovky a kanalizácie. Okrem toho sa bude vykonávať údržba osvetlenia, priečnych prepojení a mostov. Dôležitou súčasťou je aj meranie tlaku v požiarnom vodovode a sanácia trhlín. Tieto práce sú naplánované na posledné dva októbrové víkendy, konkrétne na 18. a 19. októbra a 25. a 26. októbra.

Dopravné obmedzenia a odporúčania pre vodičov

Vodiči by mali byť pripravení na presmerovanie dopravy a možné zdržania. NDS odporúča sledovať aktuálne dopravné informácie a plánovať si cestu s dostatočným časovým predstihom. Hoci nočné práce môžu spôsobiť určité nepohodlie, sú nevyhnutné pre zabezpečenie bezpečnosti a plynulosti premávky v tuneli Sitina.

Tento pravidelný servis je kľúčový pre udržanie tunela v optimálnom technickom stave a pre bezpečnosť všetkých účastníkov cestnej premávky. Vodiči sú preto vyzývaní k trpezlivosti a ohľaduplnosti počas týchto nevyhnutných údržbových prác.

Tunel Sitina


Pridaj komentár